Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kediler görmek

Rüyada siyah kediler görmek

Rüyada siyah kediler görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, zor günlerin yaşanacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, nimetin ve kazancın artacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, geçim kaygısı duymayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kediler gördüyseniz:

  • Maddi konularda yenilikler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah kedi ezmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru siyah beyaz kedi görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına işarettir.

Rüyada evinde siyah kedi görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına inanılır.

Rüyada siyah bir kedi görmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, aile hayatlarını bozulacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada siyah kedi köpek görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada kedi siyah görmek muradın yerine geleceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz siyah kedi görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kedi kovalamak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments