Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis ordusu görmek

Rüyada polis ordusu görmek

Rüyada polis ordusu görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis ordusu gördüyseniz:

  • Dedikodular ya da şikayetler başlamadan önce ortamın netleşmesi gerekiyor.

Rüyada polis ordusu görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işaret eder.

Rüyada osmanlı ordusu görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine delalettir.

Rüyada ordudan kaçmak çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada osmanlı ordusunu görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ordu görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarını çözebileceğine, rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada ordu komutanı olmak yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine alamet eder.

Rüyada ordu evi görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada islam ordusu görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments