Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba sürerken polise yakalanmak

Rüyada araba sürerken polise yakalanmak

Rüyada araba sürerken polise yakalanmak gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine alamet eder.

Rüyada araba sürerken polise yakalanmak gördüyseniz:

  • Tamamlamak veya geliştirmek istediğiniz konular, anlaşmalar veya diyaloglar varsa karşı tarafı daha iyi tanımaya veya anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada araba sürerken polise yakalanmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına inanılır.

Rüyada arabayla polise yakalanmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işaret eder.

Rüyada kızını araba sürerken görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada araba sürerken birini ezmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi araba sürerken görmek iyi huylar edineceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada araba süren kadın görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada araba sürememek çekilen çilelerin sona ereceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada babayı araba sürerken görmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments