Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve polis çağırmak

Rüyada eve polis çağırmak

Rüyada eve polis çağırmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve polis çağırmak gördüyseniz:

  • Konuşma yeteneğinizin artışıyla istediğiniz kimseleri rahatlıkla etkileyebileceksiniz.

Rüyada eve polis çağırmak iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada polisi çağırmak herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, maneviyata yöneleceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına inanılır.

Rüyada polis çağırdığını görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, anne baba ile ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada polis çağırmak görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada polis çağırmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, yersiz yere suçlanacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve misafir çağırmak kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisin evi aradığını görmek çok sevinçli haberler alacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada polisi evde görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments