Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis çağırmak görmek

Rüyada polis çağırmak görmek

Rüyada polis çağırmak görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis çağırmak gördüyseniz:

  • Kafanıza takılan bir konu mantıklı şekilde yaklaşılması durumunda çözülebilir.

Rüyada polisi çağırmak eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalettir.

Rüyada polis çağırdığını görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, yeni girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis çağırmak görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine alamet eder.

Rüyada polis çağırmak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına işaret eder.

Rüyada eve polis çağırmak atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada telefonla ambulans çağırmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına yorulur.

Rüyada birini ismiyle çağırmak kötülüklerden uzak kalacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini çağırmak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments