Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde kertenkele görmek

Rüyada evinde kertenkele görmek

Rüyada evinde kertenkele görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, işlerin bozulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet eder.

Rüyada evinde kertenkele gördüyseniz:

  • İş hayatınızla özel yaşamınız arasında dengeyi kurmanız gerekiyor.

Rüyada evin içinde kertenkele görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının evinde kertenkele görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına yorulur.

Rüyada evinde kertenkele görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret eder.

Rüyada sarı kertenkele görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman kertenkele görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan kertenkele görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada fare ve kertenkele görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, iyileşme göstereceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine inanılır.

Rüyada kertenkele doğurmak durumunuzun iyileşeceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments