Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kertenkele doğurmak

Rüyada kertenkele doğurmak

Rüyada kertenkele doğurmak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada kertenkele doğurmak gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi mutlu eden şeyleri hatırlayarak yola çıkabilirsiniz.

Rüyada kertenkele doğurmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, mal kaybına uğrayacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına işarettir.

Rüyada birçok kertenkele görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kertenkele görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kertenkele görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, hak yolundan ayrılacağına inanılır.

Rüyada beyaz kertenkele öldürmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalettir.

Rüyada tavanda kertenkele görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kertenkele ezmek endişelerini silip atacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işarettir.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments