Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman kertenkele görmek

Rüyada kocaman kertenkele görmek

Rüyada kocaman kertenkele görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kocaman kertenkele gördüyseniz:

  • Taleplere rağmen bütçenize sadık kalmanız gerekiyor.

Rüyada kocaman kertenkele görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kertenkele görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına tabir olunur.

Rüyada yılan ve kertenkele görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarda kertenkele görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada birçok kertenkele görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kertenkele görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, çaresiz kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments