Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kertenkele görmek

Rüyada sarı kertenkele görmek

Rüyada sarı kertenkele görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada sarı kertenkele gördüyseniz:

  • İçten olunmaması durumunda çözüme ulaşılması zor görünüyor.

Rüyada sarı kertenkele görmek sevgi göreceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kertenkele doğurmak kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına delalettir.

Rüyada üstünde kertenkele görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişi kertenkele görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada çok kertenkele görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinde kertenkele görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işarettir.

Rüyada yatakta kertenkele görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments