Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde kertenkele görmek

Rüyada evin içinde kertenkele görmek

Rüyada evin içinde kertenkele görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde kertenkele gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymalısınız.

Rüyada evin içinde kertenkele görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına işarettir.

Rüyada yatağın içinde kertenkele görmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalet eder.

Rüyada evinde kertenkele görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde kertenkele görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, zenginliğe kavuşulacağına yorulur.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, ters giden durumların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada çok kertenkele görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada böcek kertenkele görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine işaret eder.

Rüyada su kertenkelesi görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments