Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evinde kertenkele görmek

Rüyada başkasının evinde kertenkele görmek

Rüyada başkasının evinde kertenkele görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kötü günler yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evinde kertenkele gördüyseniz:

  • Muz gördüğümüzde maymunu aramak yerine önümüze bakmamızda fayda var.

Rüyada evin içinde kertenkele görmek tartışma yaşayacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada evinde kertenkele görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, insanların güvenini kazanacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine alamet eder.

Rüyada başkasının evinde kertenkele görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kertenkele yemek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine inanılır.

Rüyada dev kertenkele görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, ağız tadının bozulmayacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına inanılır.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, hayatınızın neşe dolacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe kertenkele görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işaret eder.

Rüyada fare kertenkele görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments