Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan kertenkele görmek

Rüyada yılan kertenkele görmek

Rüyada yılan kertenkele görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, daima zinde ve genç kalacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan kertenkele gördüyseniz:

  • Daha fazlasına ihtiyaçları var.

Rüyada yılan kertenkele görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada yılan ve kertenkele görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine tabir olunur.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde kertenkele görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada fare kertenkele görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kertenkele kovalamak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, yeni adımlar atacağına, yüksek moralli olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments