Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde deprem olduğunu görmek

Rüyada evinde deprem olduğunu görmek

Rüyada evinde deprem olduğunu görmek can sıkıcı haberler almaya, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine delalet eder.

Rüyada evinde deprem olduğunu gördüyseniz:

  • Belli model, konu ya da kurulumlar işe yarıyor, bazılarıysa işe yaramıyor olabilir.

Rüyada depremde evin yıkılmasını görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada evin depremden yıkıldığını görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremde evin sallandığını görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremle evinin yıkıldığını görmek şanssızlık yaşanacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işarettir.

Rüyada deprem evin yıkıldığını görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına delalettir.

Rüyada deprem olup evin yıkıldığını görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, eve kapanacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments