Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, zengin bir hayat süreceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni konularla ilgilenmelisiniz.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işarettir.

Rüyada depremde evin sallandığını görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, İslami olarak günahlarının artacağına alamet eder.

Rüyada deprem sallanması görmek kişinin başarılarının artacağına, ekmeğinin de artacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada depremden sallanmak aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, zorlukların son bulacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet eder.

Rüyada deprem sallanmak başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada depremle sallanmak somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments