Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde evin yıkılmasını görmek

Rüyada depremde evin yıkılmasını görmek

Rüyada depremde evin yıkılmasını görmek yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada depremde evin yıkılmasını gördüyseniz:

  • Bazı ufak sağlık problemleriniz olabilir.

Rüyada evin depremden yıkıldığını görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine yorulur.

Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine işarettir.

Rüyada depremde evinin yıkılmasını görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına tabir olunur.

Rüyada evinin depremde yıkıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada depremden evinin yıkıldığını görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremle evinin yıkıldığını görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada depremden evin yıkıldığını görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada deprem evin yıkıldığını görmek özgüveninin artacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments