Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde evin sallandığını görmek

Rüyada depremde evin sallandığını görmek

Rüyada depremde evin sallandığını görmek ortaklı işlere girileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, ekmeğinin de artacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada depremde evin sallandığını gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız özel şeyler sizi birbirinize yakınlaştırabilir.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremde evin sallandığını görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına delalet eder.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada depremle sallanmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine işarettir.

Rüyada depremden sallanmak gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada deprem sallanmak etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, başka işler deneyeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada depremde sallanmak kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments