Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek

Rüyada deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek

Rüyada deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu ve evin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Kendinize olduğu kadar ona da hoşgörülü olun.

Rüyada depremle evinin yıkıldığını görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada depremden evin yıkıldığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada evin depremden yıkıldığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada depremde evin yıkılmasını görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada deprem evin yıkıldığını görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine rivayet etmektedir.

Rüyada depremde evinin yıkılmasını görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işarettir.

Rüyada deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek büyüleyeceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments