Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremle evinin yıkıldığını görmek

Rüyada depremle evinin yıkıldığını görmek

Rüyada depremle evinin yıkıldığını görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, dertlerinden arınacağına delalettir.

Rüyada depremle evinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi daha objektif şekilde gözlemle fırsatı bulacaksınız.

Rüyada depremden evinin yıkıldığını görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına delalettir.

Rüyada depremde başkasının evinin yıkıldığını görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada depremden evin yıkıldığını görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine alamet eder.

Rüyada deprem evin yıkıldığını görmek kazancının helal para olacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada deprem olup evin yıkıldığını görmek kimse ile tartışmayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada evin depremden yıkıldığını görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada depremde kendi evinin yıkıldığını görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments