Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin depremden yıkıldığını görmek

Rüyada evin depremden yıkıldığını görmek

Rüyada evin depremden yıkıldığını görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, sevgi göreceğine, ileriye gideceğine inanılır.

Rüyada evin depremden yıkıldığını gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her alanda yeni bir sayfa açılabilir.

Rüyada depremde evin yıkılmasını görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, işe ve aşa kavuşacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinin depremde yıkıldığını görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, vaaz ve nasihate, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremde evinin yıkıldığını görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada evin depremden yıkıldığını görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada depremle evinin yıkıldığını görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına alamet eder.

Rüyada depremde evinin yıkılmasını görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada depremden evin yıkıldığını görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada depremde kendi evinin yıkıldığını görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments