Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olup evin yıkıldığını görmek

Rüyada deprem olup evin yıkıldığını görmek

Rüyada deprem olup evin yıkıldığını görmek bunun için sabırsızlanacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada deprem olup evin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Kime ne kadar güvenebileceğinizi anlayacağınız zaman dilimindesiniz.

Rüyada deprem olup evin yıkıldığını görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine delalettir.

Rüyada deprem evin yıkıldığını görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına alamet eder.

Rüyada deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada depremde evinin yıkılmasını görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kızına daima sahip çıkacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada depremde başkasının evinin yıkıldığını görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada depremle evinin yıkıldığını görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada evin depremden yıkıldığını görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, rızkının sonsuz olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments