Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem evin yıkıldığını görmek

Rüyada deprem evin yıkıldığını görmek

Rüyada deprem evin yıkıldığını görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işarettir.

Rüyada deprem evin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Belli konularda gereken yardımı veya desteği alamıyorsanız, hedef, iş veya amaçlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Rüyada depremden evin yıkıldığını görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, düşmanlarına da dost olacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremde evinin yıkılmasını görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremde evin yıkılmasını görmek hayatının iplerini eline alacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine alamet eder.

Rüyada depremde evinin yıkıldığını görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem evin yıkıldığını görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremden evinin yıkıldığını görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments