Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde civciv görmek

Rüyada evinde civciv görmek

Rüyada evinde civciv görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada evinde civciv gördüyseniz:

  • Sizin için en kötü durum kararsızlıktırBeklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Rüyada evinde civciv görmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde civciv görmek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına işaret eder.

Rüyada yavru civciv görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük civciv görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada civciv ısırdığını görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ikiz civciv görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına tabir olunur.

Rüyada rengarenk civciv görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada civcivler görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments