Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru civciv görmek

Rüyada yavru civciv görmek

Rüyada yavru civciv görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yavru civciv gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada yavru civciv görmek karamsarlığa düşeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada civciv yavrusu görmek hafif ve iyi hissedeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan civciv görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada hasta civciv görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada civcivi görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada rengarenk civcivler görmek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments