Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde civciv görmek

Rüyada evin içinde civciv görmek

Rüyada evin içinde civciv görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, konuşmaz olacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada evin içinde civciv gördüyseniz:

  • İşdeki bir değişiklik nedeniyle tuhaf bir pozisyona düşmeden önce harekete geçmelisiniz.

Rüyada evin içinde civciv görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, hayırlı işlere girişileceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde civciv görmek yeni denemelerde bulunacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada yumurta içinde civciv görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına delalettir.

Rüyada yumurtanın içinde civciv görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada ev içinde civciv görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada içinde civciv olan yumurta görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına delalettir.

Rüyada yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinde civciv görmek rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, hastalıkların uzak duracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments