Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük civciv görmek

Rüyada küçük civciv görmek

Rüyada küçük civciv görmek yokluk ve fakirlik içinde olacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, borçların biteceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet eder.

Rüyada küçük civciv gördüyseniz:

  • Çevrenizde aranır olmanıza rağmen yabancılaşma eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada küçük civciv görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurtlayan civciv görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde civciv görmek kötü günler yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada civciv toplamak herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret eder.

Rüyada civcivi eline almak içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine yorulur.

Rüyada oyuncak civciv görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada civciv pisliği görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, belki ölümler görüleceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine inanılır.

Rüyada civciv yumurta görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments