Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv ısırdığını görmek

Rüyada civciv ısırdığını görmek

Rüyada civciv ısırdığını görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, dinç kalacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada civciv ısırdığını gördüyseniz:

  • Hakkınızda yapılan konuşmalar veya haberler zamanınızı alabilir.

Rüyada civciv ısırdığını görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, işinin başından ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada civcivin ısırdığını görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine yorulur.

Rüyada civciv kovalamak şöhret elde edeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına yorulur.

Rüyada yavru civciv görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına yorulur.

Rüyada civcivden korkmak huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına işarettir.

Rüyada civciv ve kedi görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada civcivi görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi civciv görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments