Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikiz civciv görmek

Rüyada ikiz civciv görmek

Rüyada ikiz civciv görmek işlerini yoluna sokacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, işlerinde başarılı olacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ikiz civciv gördüyseniz:

  • Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada ikiz civciv görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada civciv yumurtası görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada civcivin yandığını görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına rivayet eder.

Rüyada elinde civciv görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kedi civciv görmek şansızlığın kırılacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, insanlar tarafından sevileceğine delalettir.

Rüyada civciv kurtarmak elinin bolluğa kavuşacağına, borçlanılacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civcivin kafasını koparmak hayatına yeni bir yön vereceğine, borçlarının kalmayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurtlayan civciv görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments