Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk civciv görmek

Rüyada rengarenk civciv görmek

Rüyada rengarenk civciv görmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, bol kazanç getireceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, endişelerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk civciv gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü olumlu bir şekilde yönlendirirseniz ilgilendiğiniz her konuda doyum sağlayabileceksiniz.

Rüyada rengarenk civcivler görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada rengarenk civciv görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünü rengarenk görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada rengarenk deniz görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk elbise almak sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına alamet eder.

Rüyada rengarenk çanta görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk gül görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada rengarenk bardak görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments