Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivler görmek

Rüyada civcivler görmek

Rüyada civcivler görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, eşi ile arasının açılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına inanılır.

Rüyada civcivler gördüyseniz:

  • İhtiyacınız olmayan şeyler için yüksek miktarlı harcamalar yapabilirsiniz.

Rüyada tavuklu civciv görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv ayağı görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv sevdiğini görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz civciv görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe civciv görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine delalettir.

Rüyada civciv ısırdığını görmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada siyah beyaz civciv görmek evlerindeki huzurun artacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments