Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin zeminini görmek

Rüyada evin zeminini görmek

Rüyada evin zeminini görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına yorulur.

Rüyada evin zeminini gördüyseniz:

  • Diğerleri işleri kendi istedikleri şekilde halletme konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada evin zeminini görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada ahşap zemin görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil zemin görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına tabir olunur.

Rüyada toprak zemin görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine inanılır.

Rüyada kaygan zeminde yürümek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada zemin kata taşınmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mermer zemin görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına alamet eder.

Rüyada beton zemin görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments