Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil zemin görmek

Rüyada yeşil zemin görmek

Rüyada yeşil zemin görmek bütçesinin genişleyeceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil zemin gördüyseniz:

  • Sizden daha iyi fikirleri olan kişiler varsa, tepki vermek yerine şans tanımanın faydası olabilir.

Rüyada yeşil zemin görmek hayatının karışacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada tahta zemin görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada zemin kata taşınmak işinde zarar edeceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına yorulur.

Rüyada beyaz zemin görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaygan zeminde yürümek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına işaret eder.

Rüyada kaygan zemin görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada zemin kat ev görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ev zemini görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments