Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahşap zemin görmek

Rüyada ahşap zemin görmek

Rüyada ahşap zemin görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahşap zemin gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda bütçenizi aşmamalısınız.

Rüyada ahşap zemin görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine delalet eder.

Rüyada kaygan zemin görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evin zeminini görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada zemin görmek zorlukların son bulacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev zemini görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, dualarının karşılığını alacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta zemin görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada zemin kata taşınmak sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak zemin görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments