Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zemin kata taşınmak

Rüyada zemin kata taşınmak

Rüyada zemin kata taşınmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gönlünün ferahlayacağına delalettir.

Rüyada zemin kata taşınmak gördüyseniz:

  • Eşitlik ilkesine saygı gösterilmesi durumunda iş ya da özel yaşamınıza ilişkin konularda hızlı sonuçlar alabilirsiniz.

Rüyada zemin kata taşınmak ilerleyeceğine, kalkınacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada zemin kat ev görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada toprak zemin görmek zarar göreceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaygan zeminde yürümek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada ev zemini görmek yeni bir araba satın alınacağına, hayırlı işlere girişileceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalettir.

Rüyada beton zemin görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil zemin görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada kaygan zemin görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments