Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak zemin görmek

Rüyada toprak zemin görmek

Rüyada toprak zemin görmek bolluk ve bereket geçireceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına rivayet eder.

Rüyada toprak zemin gördüyseniz:

  • Zamanlamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada toprak zemin görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermer zemin görmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kötü günler görüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına işaret eder.

Rüyada ev zemini görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zemin kat ev görmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, de zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada evin zeminini görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada ahşap zemin görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kaygan zeminde yürümek borçların kısa sürede ödeneceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada zemin görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments