Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaygan zeminde yürümek

Rüyada kaygan zeminde yürümek

Rüyada kaygan zeminde yürümek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalettir.

Rüyada kaygan zeminde yürümek gördüyseniz:

  • İlk adımı atmaktan korkmamalısınız.

Rüyada kaygan zeminde yürümek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada kaygan zemin görmek zorlukların kolayca aşılacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kaygan yolda yürümek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaygan yer görmek insanlarla uyumunun artacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaygan merdiven görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada kaygan merdivenden inmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada ev zemini görmek rızkının da çoğalacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine işaret eder.

Rüyada evin zeminini görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments