Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer zemin görmek

Rüyada mermer zemin görmek

Rüyada mermer zemin görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, nimetin çoğalacağına, gelişmelerin olacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına işarettir.

Rüyada mermer zemin gördüyseniz:

  • Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada mermer zemin görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beton zemin görmek yeni işlere girileceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz zemin görmek yokluk içine düşeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaygan zeminde yürümek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, maddi açıdan ferahlamaya, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada toprak zemin görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada evin zeminini görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına delalet eder.

Rüyada tahta zemin görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev zemini görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments