Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton zemin görmek

Rüyada beton zemin görmek

Rüyada beton zemin görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada beton zemin gördüyseniz:

  • Bir an önce, somut adımlar atmanız gerekebilir.

Rüyada beton zemin görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya işaret etmektedir.

Rüyada ahşap zemin görmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine rivayet eder.

Rüyada zemin kata taşınmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaygan zemin görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin zeminini görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta zemin görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, ağır günler geçireceğine işarettir.

Rüyada ev zemini görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada mermer zemin görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, rızkının da çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments