Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin üstüne ev yapmak

Rüyada evin üstüne ev yapmak

Rüyada evin üstüne ev yapmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin üstüne ev yapmak gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya seyahatler ya da kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada evinin üstüne ev yapmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada evin üstüne ev yapmak ruh sağlığının bozulacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev üstüne ev yapmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine rivayet eder.

Rüyada mezar üstüne ev yapmak kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına işarettir.

Rüyada suyun üstüne ev yapmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet eder.

Rüyada evin üzerine ev yapmak kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına delalettir.

Rüyada bir evin üstüne yıkıldığını görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına delalettir.

Rüyada evin üstüne kat çıkmak rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments