Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin üstüne ev yapmak

Rüyada evinin üstüne ev yapmak

Rüyada evinin üstüne ev yapmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, kısmetlerin azalacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin üstüne ev yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sonrasında pişmanlık duyacağınız kararlar almanıza veya hareketlerde bulunmanıza neden olabilir.

Rüyada evin üstüne ev yapmak insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada evinin üstüne ev yapmak kazancın katlanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada ev üstüne ev yapmak huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, çok büyük ses getireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun üstüne ev yapmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne ev yapmak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin üzerine ev yapmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada bir evin üstüne yıkıldığını görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin üstüne uçak düştüğünü görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, depresyona gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments