Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun üstüne ev yapmak

Rüyada suyun üstüne ev yapmak

Rüyada suyun üstüne ev yapmak çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun üstüne ev yapmak gördüyseniz:

  • Hızlı düşünmeli, değişime uyum sağlamalısınız.

Rüyada suyun üstüne ev yapmak çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, zahmete ve derde düşeceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ev üstüne ev yapmak rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına işaret eder.

Rüyada mezar üstüne ev yapmak heveslerin söneceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, atılım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin üstüne ev yapmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, kimseden korkmayacağına inanılır.

Rüyada evin üstüne ev yapmak yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, ilişkilerin noktalanacağına delalettir.

Rüyada üstüne çiş yapmak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, umutsuzluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada büyük abdestini üstüne yapmak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments