Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üstüne ev yapmak

Rüyada mezar üstüne ev yapmak

Rüyada mezar üstüne ev yapmak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne ev yapmak gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmamak için araştırmaları çoğaltmalısınız.

Rüyada mezar üstüne ev yapmak büyük bir borcun altına gireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Rüyada ev üstüne ev yapmak aldığı borçların katbekat artacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada evin üstüne ev yapmak yaşamını kolaylaştıracağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun üstüne ev yapmak haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin üstüne ev yapmak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, malının artmasını sağlayacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret eder.

Rüyada mezara ev yapmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta ev yapmak daha büyük saygınlık kazanılacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada mezarlığa ev yapmak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments