Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin üzerine ev yapmak

Rüyada evin üzerine ev yapmak

Rüyada evin üzerine ev yapmak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada evin üzerine ev yapmak gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya sosyal hayatınızı ilgilendiren başlıklarda kendi şanslarınızı kendiniz yaratabilirsiniz.

Rüyada evin üzerine ev yapmak her geçen gün daha ünlü olunacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine delalettir.

Rüyada evin üstüne ev yapmak bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, güzelliklerle dolacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin üstüne ev yapmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, keyifli hale geleceğine işarettir.

Rüyada evin ortasına çiş yapmak toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yeni malların alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içine büyük abdest yapmak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, endişelerinden kurtulacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi evinde hırsızlık yapmak hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evini badana yapmak dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine işarettir.

Rüyada evini beyaz badana yapmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments