Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev üstüne ev yapmak

Rüyada ev üstüne ev yapmak

Rüyada ev üstüne ev yapmak sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına delalet eder.

Rüyada ev üstüne ev yapmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş hayatınızı veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda hassasiyet gerektiren olaylar yaşanabilir.

Rüyada evinin üstüne ev yapmak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye delalet eder.

Rüyada mezar üstüne ev yapmak işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, sıkıntılar son bulacağına işaret eder.

Rüyada evin üstüne ev yapmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına alamet eder.

Rüyada suyun üstüne ev yapmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine tabir olunur.

Rüyada ev üstüne ev yapmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalettir.

Rüyada üstüne çiş yapmak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, insanlara iş öğreteceğine inanılır.

Rüyada üstüne idrar yapmak çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments