Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin üstüne kat çıkmak

Rüyada evin üstüne kat çıkmak

Rüyada evin üstüne kat çıkmak bunu şeref sayacağına, desteksiz kalacağına, geçim derdinin kalmayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, işlerini büyüteceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin üstüne kat çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı büyük sevinçler yaşamanız olasıdır.

Rüyada evin üstüne kat çıkmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve kat çıkmak yaşam standartlarının yükseleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına işarettir.

Rüyada çatı kata çıkmak kendini dinine daha fazla vereceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret eder.

Rüyada üçüncü kata çıkmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalettir.

Rüyada yüksek kata çıkmak sorunların ardı ardına geleceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada üst katlara çıkmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, kötü gününü de paylaşacağına, yeni bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yedinci kata çıkmak takdir edilen kişi olacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments