Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evin üstüne yıkıldığını görmek

Rüyada bir evin üstüne yıkıldığını görmek

Rüyada bir evin üstüne yıkıldığını görmek işini kaybedeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada bir evin üstüne yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin hiç değişmeyeceğinden o kadar da emin olmamalısınız.

Rüyada bir evin üstüne yıkıldığını görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, temize çıkacağına, kazanç ve kar getireceğine tabir olunur.

Rüyada binanın üstüne yıkıldığını görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Rüyada ev üstüne yıkılmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine alamet eder.

Rüyada evin üstüne cıkmak iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin üstüne ev yapmak itibar kazanacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin üstüne ev yapmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, ona kavuşacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalet eder.

Rüyada evin üstüne kat çıkmak ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada evinin üstüne uçak düştüğünü görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments