Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin temelini atmak

Rüyada evin temelini atmak

Rüyada evin temelini atmak epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, depresyona gireceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kendisine olan güveninin artacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada evin temelini atmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir.

Rüyada bir evin temelini atmak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin temelini atmak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev temeli atmak çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada temel atmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, paraya ve mala kavuşacağına delalet eder.

Rüyada cami temeli atmak sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada bina temeli atmak rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına işarettir.

Rüyada inşaat temeli atmak her zaman hakkına sahip çıkacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev temel atmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments