Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami temeli atmak

Rüyada cami temeli atmak

Rüyada cami temeli atmak çeşitli gelişmeler yaşayacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına işaret eder.

Rüyada cami temeli atmak gördüyseniz:

  • Eski kalıplardan ya da bakış açısından kurtulmalı yeni bakış açıları geliştirmelisiniz.

Rüyada cami temeli atmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, ana baba duası alınacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına yorulur.

Rüyada cami temeli görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına rivayet eder.

Rüyada ev temeli atmak iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine inanılır.

Rüyada ev temel atmak Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bina temeli atmak kendi işini açacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada evin temelini atmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir evin temelini atmak irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada inşaat temeli atmak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments