Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev temeli atmak

Rüyada ev temeli atmak

Rüyada ev temeli atmak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına alamet eder.

Rüyada ev temeli atmak gördüyseniz:

  • Dikkatsiz olmanız veya gerçeklikten uzak düşünceler içerisine girmeniz önemli sonuçlar doğurabilir.

Rüyada eve temel atmak eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada ev temel atmak bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına yorulur.

Rüyada ev temeli atmak hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cami temeli atmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işarettir.

Rüyada temel atmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada bina temeli atmak kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına yorulur.

Rüyada bir evin temelini atmak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada inşaat temeli atmak ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments