Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat temeli atmak

Rüyada inşaat temeli atmak

Rüyada inşaat temeli atmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, sevinç ve mutluluğa, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inşaat temeli atmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada inşaat temeli atmak kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada temeli atılmış inşaat görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada inşaat temeli kazmak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada inşaat temeli görmek güleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada ev temel atmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Rüyada eve temel atmak evin kasasına giren gelirin artacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada temel atmak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bina temeli atmak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments