Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evin temelini atmak

Rüyada bir evin temelini atmak

Rüyada bir evin temelini atmak umutların yıkılacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, yaşam refahının düşeceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına tabir olunur.

Rüyada bir evin temelini atmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara inancınızı kaybedebilir veya bazı işlerden tamamen uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada evin temelini atmak fakir fukaraya yardım edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, istenen her şeye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada bir evin temelini atmak rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada inşaat temeli atmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada cami temeli atmak yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, zenginliğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada eve temel atmak onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada temel atmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına alamet eder.

Rüyada ev temeli atmak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına alamet eder.

Rüyada ev temel atmak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments